Een nieuw huis betekent ook een nieuwe inrichting. Nieuwe meubels, andere kleur op de muur; alles helemaal in jouw eigen stijl. Maar voor welke stijl ga je? Ga je juist voor een sober landelijk interieur of ga je voor de bohemian stijl met zachte en natuurlijke kleuren.

In deze tijd is het helaas wel iets lastiger om te shoppen voor in huis. De hele dag slenteren op de woonboulevard is geen optie en daarom moeten we veel online bestellen. Het is logisch dat het lastig is om bijvoorbeeld een kleur muurverf uit te zoeken online. Gelukkig zijn er een aantal apps die het makkelijker maken om jouw woning in te richten. In deze blog zijn ze op een rijtje gezet.

Plattegrond maken

Misschien heb je al een nieuwe bank besteld, of neem je de oude bank mee. Waar kun je ‘m het beste neerzetten? Je kunt natuurlijk zelf een plattegrondje schetsen op papier, maar wat dacht je van een plattegrond op een app? Met Magicplan maak je het helemaal naar de juiste afmetingen, zodat je overzichtelijk kunt zien wat waar goed staat. Zou zonde zijn als je iets besteld wat eigenlijk niet past! Een andere goede app is Home Design 3D. Een gave functie bij deze app is dat je de plattegrond in 3D kunt zien. Zo lijkt het nog realistischer!

Kleur muurverf kiezen

Online een kleur voor op de muur kiezen, dat lijkt een lastige klus. Want hoe weet je hoe de kleur er in het echt uitziet en of het past bij jouw woning? Gelukkig is ook daar een handige app voor! Om te voorkomen dat je de verkeerde kleur koopt, hebben de meeste grote verfmerken een app m et visualizer. Het werkt heel simpel: je richt de camera van je telefoon op de muur, kiest een kleur en je ziet meteen hoe die muur eruitziet in de gekozen kleur. Je kunt allerlei kleuren proberen. Onthoud de productcode en bestellen maar!

Schilderijen

Die lege muren mogen gevuld worden! Het is lastig om een schilderij in te beelden op jouw muur. Daarvoor hebben we Curate! Curate laat verschillende kunstwerken zien op jouw muur. Het werkt zo: je maakt een foto van de plek waar je het kunstwerk wilt hangen en Curate plakt hier het schilderij (op maat) in. Zo zie je meteen hoe het staat!

Online raamdecoratie bestellen

Niet voor alles is een app gemaakt, maar er zijn online wel heel veel hulpmiddelen. Wil je bijvoorbeeld online raamdecoratie op maat bestellen? Dan is er een handige handleiding die je precies vertelt wat en hoe je moet opmeten. Je vult de gegevens in en jouw raamdecoratie wordt helemaal op maat bij jouw voordeur afgeleverd. Je kunt natuurlijk ook kant-en-klare gordijnen bestellen, net zo makkelijk!

Tip: maak een moodboard. Stel een mooie verzameling van kleuren en materialen samen en creëer jouw droom interieur.

About Author

Onlino

litouwen
Previous Post

Next Post