Een stationwagen is praktisch, ruim en is ook nog eens mooi om te zien. Vooral voor ondernemers is een stationwagen een perfecte wagen. Wist je trouwens dat een stationwagen vroeger diende als een taxi die mensen oppikte van het station? Vooral de ruime kofferbak was handig voor alle bagage die de mensen meenamen. Wil jij ook een stationwagen aanschaffen of leasen op basis van financial lease of operational lease? Hieronder zetten wij de vier beste stationwagens voor je op een rij zodat jij de juiste keuze maakt.

1 Volkswagen Passat Variant

De Volkswagen Passat Variant is een superzuinige auto waar je ‘u’ tegen kunt zeggen. Vooral veel zakelijke rijders kiezen voor deze mooie bolide. En daar is waar deze auto bekend om staat: zijn mooie en sportieve uiterlijk. Bovendien heeft deze auto 125 pk als het gaat om een benzineauto, en 120 pk als het gaat om een dieselauto. Ook niet geheel onbelangrijk is dat deze auto een bagageruimte heeft van 650 tot 1780 liter. Zonder problemen kun jij dus al jouw spullen vervoeren. Deze Passat Variant lease je al vanaf 136 euro per maand.

2 Volvo V60

Je ziet ‘m veelvuldig voorbij crossen op de Nederlandse wegen, de Volvo V60. Het is dan ook niet zo gek dat deze een tweede plek heeft bemachtigd in deze lijst. Deze kofferruimte heeft een ruimte van 430 tot 1241 liter. In verhouding met andere stationwagens is dit wat aan de kleine kant. Bovendien heeft de benzineauto een vermogen van 152 pk en de dieselvariant beschikt over 163 pk. Daarnaast zal je een veilige rit afleggen in deze Volvo V60, zoals we altijd al gewend zijn van het Zweedse automerk. 

3 BMW 3 serie Touring

In Nederland is de stationwagen-versie van de BMW 3 serie razend populair. Vooral voor een groot gezin is dit de perfecte auto, want je kunt maar liefst drie kinderzitjes naast elkaar plaatsen op de achterbank. Wat veel mensen doet teleurstellen is de kleine kofferruimte. Deze heeft namelijk maar een inhoud van 500 liter. Met de achterbank neergeklapt wordt deze wel een stukkie meer, namelijk 1500 liter. Bovendien kun je genieten van 136 pk als je in een benzineauto rijdt. Al met al is deze BMW een veelzijdige auto waarin je kunt genieten van de optimale rijervaring. Deze BMW 3 serie lease je al eenvoudig via internet.

4 Opel Insignia Sports Tourer

Ook al is de Opel Insignia Sports Tourer een prijzige auto, hij is ondanks dat enorm gewild voor zowel zakelijke als particuliere bestuurders. De auto heeft een enorme kofferruimte van maar liefst 532 tot 1638 liter. Zonder passen en meten kun je dus al jouw bagage kwijt. Benzineauto’s beschikken over 140 pk en dieselauto’s hebben een vermogen van 170 pk. Ook kun je deze auto geheel naar jouw eigen smaak inrichten en verrijken met een boel opties.

About Author

Onlino